ALL-WORXS:

is uw expert in renovaties van A tot Z.

0488 00 60 69 Neem contact op

Al uw klussen in héél Vlaanderen

Als die vervelende job maar blijft liggen of u weet niet waar eerst te beginnen, dan volstaat een telefoontje naar ALL-WORXS, expert in renovaties. Wij komen vervolgens met veel plezier bij u langs om die lastige klus te klaren. Bij ons primeren tevreden klanten en kwaliteit boven alles. Ontdek ons ruim aanbod aan diensten, bekijk enkele realisaties en contacteer ons gerust met uw vraag.

Bezettingswerken

ALL-WORXS is gespecialiseerd in alle bezettingswerken, ook als het om oude of afgeleefde muren gaat. Wij leveren sterk werk van de eerste voorbereiding (zoals het opvullen van gaten in oneffen muren) tot de laatste finishing touch. Het resultaat mag gezien worden!

Schilderwerken

Een nieuwe kleur voor uw muren of deuren? Uw corniche in de verf zetten? Schakel ALL-WORXS in voor uw schilderwerken buiten of binnen, voor kleine of grote projecten. Wij luisteren naar uw wensen, plakken alles zorgvuldig af en garanderen een vlekkeloos werk tot in de kleinste hoekjes.

Gevelafwerking met kurk en crepi

Uw gevel renoveren? ALL-WORXS zal uw gevel zelfs transformeren! Met een hoogwaardige gevelafwerking in spuitkurk of crepi zorgen we in één beweging voor bescherming en een echte metamorfose. Uw gevel ziet er (weer) als nieuw uit. Voor de afwerking van uw gevel met spuitkurk werken we met de isolerende en waterafstotende kwaliteitsverven van Kolmer Paints op basis van kurkgranulaten, in een ruime waaier aan kleuren.

Gyproc

Van een zolder een volwaardige kamer maken, uw badkamer afwerken met Gyproc, een vals plafond plaatsen, muren schilderklaar afwerken of uw volledige woning renoveren met Gyproc,… Wij zijn thuis in deze veelzijdige renovatieoplossing!

Tegelwerken

Als u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke vloer of tegels die perfect bij uw woning passen, dan bieden wij u met plezier inspirerend advies. Of u nu kiest voor een tegelvloer binnen, mooie wandtegels of een nieuw terras, wij voeren uw tegelwerken met oog voor detail uit, in alle mogelijke stijlen.

Elektriciteit

Is uw elektriciteit niet conform, wilt u de volledige elektrische installatie in uw renovatieproject laten vervangen of moeten andere elektriciteitswerken bij u thuis of in uw zaak gebeuren? Laat uw elektriciteitswerken niet over aan een amateur, speel op veilig en contacteer ALL-WORXS!

Dakwerken

Werken op of rond uw dak of dakgoten? Een nieuw dak nodig? Of uw bestaand dak vervangen, met of zonder isolatie? Ook dat is een van de specialiteiten van ALL-WORXS. Kies voor een dak waar u voor lange tijd geen omkijken naar heeft. Wij leveren kwaliteitswerk aan een correcte prijs.

Afbraakwerken

Van gewapende betonvloeren uitbreken tot uw plafond uit gyprocplaten verwijderen: zowel voor manuele binnen- als buitenafbraak op maat kunt u bij ons terecht. Kleine of grote afbraakwerken: wij regelen het voor u, inclusief de afvoer van het afval!

Woonst / kantoor leegmaken

Een huis ontruimen nadat een huurder is vertrokken, een woning leegmaken na een overlijden van zolder tot kelder, een kantoor leegmaken voor een verhuis, … wij maken elke ruimte in sneltempo voor u leeg.

ramen

Ramen

PVC, hout of aluminium. Van modern tot rustiek. Onze professionele plaatsers hebben jarenlange ervaring. Mits wij een all round service bieden, kunnen wij ook de binnenafwerking, bepleistering voor u in orde brengen.

deuren

Deuren

Voor iedere stijl van huis een oplossing! Pvc, alu en hout

Kwaliteitsvolle binnen en buitendeuren door onze vakmensen geplaatst.

Samenwerking met:

ALL-WORXS IS UW EXPERT IN renovaties van A tot Z.

Contacteer ons met uw vraag, wij helpen u graag!